vekara / tyttö on (kai) edelleen kaupan jos todella motivoitunut koti löytyy, edellytykset, luonne, toimintakyky on tuolla tytöllä niin huipussaan ettei lähde kun "tositarkoituksella", tai sitten jää. Ja jos jää niin vähän miettinyt asioita, miten jaksottaa treenejä koirien kesken

- Alli saisi keskittyä agilityyn, kisaa sitten tai ei. Hakua treenataan edelleen omistajan jääräpäisyyden takia, pakko se on kuntoon saada, sekä jotta saa lisäoppia lajista, mutta ehkä ei enää koetavoitteena ? Me kun ei vieläkään olla tehty mitään esineruudun eteen. Tässä toivottavasti mieli vielä muuttuu ja kokeeseen päästään, mutta parempi tällähetkellä laittaa ajatus jäähylle, Lisäksi Allille on taas vauvasuunitelmia, tämäkin tarkoittaa taas n 4-5 kk treenitaukoa. Alli lähtee ensi keväänä muutamaan (pari-kolme) näyttelyyn, jolloin turkki lienee taas edestäkin täyspitkä.

- Vicky/Sisi panostetan erityisesti tottispuoleen tänä vuonna, lisäksi esineruututreenit aloitetaan parin viikon kuluttua. Sitten koikellaan olisiko tytön laji jälki vai haku. Hakumetsässä on ollut jo pari kertaa, seuraavaksi kokeillaan aloitella miten jälki lähtisi liikkeelle.  Haun osalta on jo ilmaisun osalta päätös tehty, se on tämän tytön kohdalla ehdottomasti rulla.

- Paddy on nyt sitten saavuttanut lähes kaikki emännälle maantieteelisesti mahdolliset valiotittelit, vielä lähdetään jossain vaiheessa Latviaan ja Liettuaan, sitten ei pidemmälle enää rahkeet riitä :)
Paddyn osalta tavoitteet olla kaunis komiasti saavutettu, mutta on se niin hieno ettei sitä ehkä ihan voi kotitontuksikaan laittaa, joten tittelinäyttelyt lienee vaihtoehtona ensivuonna.

- Teddy, tavoitteena rapsutuksia ja haleja vähintään seitsemänä päivänä viikossa, ja mahdollisimman kauan terveenä pysyminen