Nyt varsinkin huomaa kuinka hyvä on ollut tehdä pohjatyö huolella ja kiirehtimättä.

Tänään Allille piilot niin että sai nähdä maalimiehen erkanevan alussa, sitten Alli pois ja maalimies jatkoi viistosti piiloon. Alli keskilinjalta hakemaan ja jep, se oli siinä. Nenä auki suoaan maalimiehen luo kolmessa pistossa.
Neljännessä etsi kyllä, ja sai jonkun hajunkin mutta palasi keskilinjalle. Tämän jälkeen muutama askel keskilinjalta metsään päin ja uusintalähetys, ja Alli suoraan maalimiehen luo. Eli hyvin onnistui myös korjaus.

Mikä minun mielestä on tosi hyvä juttu niin Alli pisti (ollakseen Alli) kovasti hanttiin siinä vaiheessa kun käännettiin poispäin maalimiehen suunnasta 

Olemme vahvistaneet monena kertana maalimiestä siten että maalimies tuo Allin takaisin keskilinjalle. Nyt seuraavasta kerrasta siirytään takaisin siihen että menen itse luo Allin löydettyä maalimiehen.

Lopuksi otettiin vielä ilmaisuharjoitukset, opeta nyt sitten haukkumaton partis haukkumaan, järkevää ?Ei no, on kyllä, hyvin meni toinen ilmaisutreeni Allilla :)

Pari viimeistä treenikertaa on siis mennyt tosi hyvin, eiköhän kohta taas pudota maanpinnalle, joko seuraavissa treeneissä tai sitten partisten PK-leirillä parin viikon kuluttua

Osa ryhmäläisistä otti vielä tottista kun heillä BH parin viikon päästä, me pysyimme siinä vaiheessa katsoja ja kommentoja puolella.
554611.jpg      554612.jpg
( Kuva otettu viime vuoden puolella )