Vekaran kansas taas kentällä,

Leikkiä, leikkiä leikkiä, eli vekaralla tarkoittaen paljon patukkataistoa.

Seuraamiinen osa 1 meni hienosti, muutama metri eteenpäin ja oikealle käännös hitaassa tempossa. Hienosti. Välpalkausta vähemmäksi ja josko vaihdettaisiin namipalkka jo patukkaan.

Seuraaminen osa 2, sivulla istuminen ja kontaktin haku, muutamaan otteeseen väisti, ja lisäksi olen kuitenkin jotekin onnistunut opettamaan että palkka=vapautus. Mutta tämä saatin jo paikattua. ** tätä harjoitellaan nyt paljon **

Luoksetulo, eli eteen istumista ja tuleminen "mukana", muuten hyvä mutta vekara keksinyt palkan vaatimisen ihan tosissaan, etutassua ja toista, "fifi" istumista (vielä päätään vinoon käänellen, yritä sitten olla "vakavana:) ja kuonolla tökkimiskomentelu. Nyt siis käärmetyttö keksi että sen pystyy tekemään vaikka istuu ohjaajassa ihan kiinni, omasta mielestään varmasti tosi taitava nousta kun kobra konsanaan.
Eli ollaan niinkauan kun vekara lopettaa vaatimisen... tovi siinä menikin muutaman kerran verran, hups.. ** tätä harjoitellaan nyt paljon **

Nopeat istumiset patukkapalkalla. On nopeat istumiset.
** tän voi laittaa nyt sivuun vähäksi aikaa **

Ja ihmisten läheltä ohikäveleminen ilman että tarttis halia, pussata tai antaa kung-fu iskuja toisten mahaan etutassuilla... tää ei oo helppoa. Toisista koirista ei muuten sitten välitä pätkänvertaa, parempi näinpäin.

Ja päätös tehty, likan kanssa aloitetaan jälki, makkararuudun kautta.