Hupsista, jäänyt vaiheeseen kirjaaminen :)
Koko kevät ja kesän alku ollaan käyty lähes joka sunnuntai reippaasti treeneissä.

"Pentu" oli myös mukana, aika pakkaus :-) kakaralle varmaankin avattava nyt oma blogi, kun se saa syksyyn asti roikkua täällä ellei joku erittäin lupaava ja aktiivinen koti tule itekseen vastaan.

Menty kuitenkin kovasti takapakkia Allin kanssa, eli tyttö löy kesken kaiken hanskat tiskiin. Syytä ei oikein meinaa löytyä, mitään negatiivista ei ollut tapahtunut ja palkkakin parannettiin. Ekan piston ja joskus toisenkin menee hienosti sitten heittää pyyhkeen kehään. "menkää ite".

Kevään aikana yritetty jos jotakin nostattavaa ja supermotivoivaa, ilman suurempaa hyötyä.

Aloitettiin ennen keskilinjalle menoa ääniavauksella, eli haukutettiin.
Tänään Alli ensimmäiselle etukulmaan n 50 m, lähetys ja meni hienosti & ilmaisi. Tämän jälkeen menin itse sinne, ja maalimies lähti juoksemaan linjan yli menneen myös 2. piston ukoksi. Palattiin Allin kanssa keskilinjalle, lähetys ja sinne meni hienosti

Ajatuksena tehdä 3. ja 4. samalla mallilla. Eli ukko metsään, ja lähetin Allin. Alli teki sen sitten taas, otti askeleen ja näytti keskivarvasta :) Uudelleenlähetys ja ääniapu mukaan, menihän se sinne ja hieno haukku.

Vein Allin autoon, ei siis enää enempää pistoja ja myönnetään että pettymys oli taas suuri.
Nyt ei ole varsinaisesta motivaatiosta kyse, eikä huonosta palkastakaan.

Ensi kerralla aloitetaan samalla tavalla, pitkä pisto ilmaisulla. Sitten jos (=kun) Alli tekee taas stopin, niin ei anneta sille "palkaksi" helpotusta, vaan viedään saman tien autoon niin että ukko jää metsään. Sitten pari koiraa väliin ja yritetään uudestaan. Eli ellei Alli mene ukon luo, niin "rangaistaan" jättämällä ukko metsään ja seuraava saa hakea. Tämän pitäisi kyllä toimia.