eipä ole näemmä blogia tullut päivitettyä.. Mutta penneleisä huolimatta niin Allin kanssa ollaan treenattu tottista, erityisesti panostettu noutoon mammaloman aikana.
Tänään mentiin sitten Allinkin kanssa kentällä kun jäi aikaa metsätreeinin ja Sisin tottistreenin väliin.
Luoksetuloa n 3 kertaa pitkällä matkalla, ei mitään sanomista siihen, hienosti (tälläkertaa kylläkin istumisesta, ei voi vielä Allia makuuttaa kylmässä maasa)
Seuraamista käännöksiä, pitkiä suoria ja temponvaihtelut. Edelleenkin putoaa vireestä välillä, eikä liity esim pitkään suoraan vaan tekee sen myös keskenkaiken tempokäänöksissä. Lisäksi on takaa hiukan liika auki. Kyllä tuo seuraaminen BH:n ja ehkä alokkaankin kestää, mutta pakko keksiä keino parantaa.
Jättävät Liikkeestä maahanmeno, erinomainen. Mutta istumaan nouseminen oli hukassa. Ollaan mammalomalla pidetty pitkiä ja kunnolla häiriköityjä paikallamakuita, johtuisiko tästä ? Nyt otetaan siirtymäsulkeiset kotona useasti päivässä. Liikkeestä istuminen erinomainen, jää kyllä vängästi puoli-istuvaan asentoon, harkitsee siis maahanmenoa mutta tietää kuitenkin ettei saa... mutta sekin saadaan samaisella sulkeisella kuntoon.

Allille on nyt laitettu tavoitteet liikkeistä ja tulevasta, mutta ei niitä tänne, silloin ei onnistu Nauru