No kun pitää kovasti treenailla niin ei jouda blogeja kirjoittelemaan Viaton

Allin kanssa ollaan ahkerasti treenattu maastoja, ja hyvältä näyttää. 1/20 pistoista ei suju niinkuin minun mielestä pitäisi, mutta toisaalta 19/20 on erinomaisia. mutta sitten joskus kun mennään kisoihin (2020 tai jotain Cool) niin harmittaa jos silloin just osuu tuo yksi huono, tarttee siis ratkaista asia.

Tottis on vielä hienosäätöä vailla seuraamisen ja noudon osalta. Noudossa tällähetkellä menossa kolmionouto, joten kohta sekin on paketissa mutta seuraamisessa on takapakkia ja pähkäämistä. Kun yhden asian korjaat niin joku muu pettää. Eka koira minkä kanssa tällaista.. Kyllä se kelvollinen on, muttei riittävä. Jättävät on hienossa jamassa ja eteenmenoa pitää vielä vähän treenata  lisää vain että meillä on varmuus. Toimii hyvin mutta ei vielä tarpeeksi toistoja että emännällä olisi varmuus.

Agilityssa käytiin viime perjantaina talvitauon jälkeen. Siinä kyllä laji joka ei talviunen jälkeen koiralta unohdu   :) Kohtuu vaikeita sykeröitä tiukkoine käännöksineen ja Alli hanskasi ne hienosti. Käännökset vedossa saatiin vielä nopeammiksi kun vaihdettiin tänne käsky Allin nimeen, hyvä kouluttaja kun ehdotti ja toimi ! Kontaktit, keinu = kunnossa (toistaiseksi ainakin)